Follow this tribute and get updates
User avatar
Anonymous
7 years ago

Wim, wat een grote leegte laat je achter! Hoe wanhopig moet je geweest zijn. Jarenlang heb ik genoten van je interviews, je eruditie en je bescheidenheid! Jij had geen last van een te groot ego en je liet de ander schitteren! Mijn zondagmorgen zal niet meer hetzelfde zijn, ik mis je nu al! Heel veel sterkte voor je vrouw en dochter!

User avatar
7 years ago

Ik schrik steeds als het weer tot me doordringt dat het echt waar is. Ik kan het maar niet geloven. Zo lang ik leef zal ik terugdenken aan die fijne gesprekken die hij voerde met mij veelal onbekende mensen op de zondag morgen. Ieder boek dat werd besproken liet mij een nieuwe wereld betreden op een manier die een soort betovering betekende. Zoveel manieren om naar een wereld te kijken vanuit betrokkenheid en aandacht. Rust zacht mooi inspirerend mens. Ik heb zoveel geleerd. Dank daar voor. Voor de nabestaande een enorm verlies en ik wens ze alle kracht en sterkte in deze moeilijke tijd.

User avatar
Marie L'Etoile
7 years ago

Wim was een intelligente en inspirerende man. Ik wens zijn dierbaren veel sterkte toe met het verwerken van dit heftige en plotselinge verlies.

User avatar
7 years ago

Vijf bijzondere interviews van Wim Brands: http://www.volkskrant.nl/boeken/vijf-bijzondere-interviews-van-wim-brands~a4276032/