Follow this tribute and get updates
User avatar
Anonymous
10 years ago

The Mother fukker died

User avatar
Richard
14 years ago

Pas nu heb ik gelezen dat Paul is overleden. Ook heb ik veel verwijten gelezen. Mensen (ver)oordelen makkelijk. Maar een mensen-oordeel is niet noodzakelijk de waarheid. Ik wens de familie veel sterkte toe.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Anita,ik wens je sterkte Veel gedacht aan julliewelke gedachten je ook mag hebben

User avatar
Ineke
14 years ago

Lieve Anita, Joran, Sebastiaan en Valentijn Ik wil jullie condoleren met het verlies van uw geliefde man en vader. Wat zullen jullie hem missen. Ik kende Paul niet persoonlijk, maar ik denk dat hij een integer mens was, een liefhebbende echtgenoot en vader, een rustige wijze man met een warm hart. Ik voel me betrokken bij al het leed wat jullie is overkomen. De hele situatie sinds enige jaren heeft me zo aangegrepen dat ik besloot elke dag voor jullie te gaan bidden. Elke dag bid ik voor jullie om troost, bescherming, wijsheid en hoop voor de toekomst. Joran, er is hoop voor jou, lieve jongen. Geloof niet in de leugen dat er geen weg terug is. Zoek hulp bij de juiste mensen die je kan vertrouwen en je kunnen helpen. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe de komende tijd. Ineke

User avatar
M. R. uit Lelystad
14 years ago

Dit is een moeder's "worst nightmare". Anita moge God je dragen en je helpen een manier te zoeken om dit leed lichter te maken. Ik zal je in mijn gebeden opdragen voor kracht en wijsheid.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Ik heb Paul altijd gekend als een heel aimabele man. Als jurist vond ik hem altijd scherp, met name voor zijn kennis van bestuursrecht.Jammer dat de media steeds aangeeft dat hij rechter was of dat hij met de riao-opleiding stopte toen zijn zoon in opspraak kwam. Paul is nooit rechter geweest en zijn riao-opleiding werd gestaakt voor de affaire Natalee Holloway.Heel veel sterkte aan de familie, vooral aan zijn vrouw en zijn kinderen. Ik hoop dat Joran snel tot inkeer komt en het echte verhaal vertelt. Of hij aandeel heeft of niet in de verdwijning van Natalee, zijn kat en muisspel met het OM/de media nu doet hem geen goed en moet pijnlijk zijn voor zijn directe familie. De pijn die hij met zijn spel op de eerste plaats veroorzaakt aan de familie Holloway is erbarmelijk te noemen. Tenslotte schaadt hij primair het imago van vooral de Europese Nederlander en secundair dat van de Arubaan en tegelijkertijd het imago van de rechtssystemen in beide landen met dat van het Koninkrijk voorop.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Wat een schok zojuist te lezen het overlijden van Paul Van Der Sloot, en gecondoleerd met dit verlies.Nog te jong nu al z'n leven te eindigen met een hart attack. Heeft veel mee gemaakt met z'n enige zoon en tragisch dit te doorstaan. May he rest in peace.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Het lijkt mij zwaar om als moeder al dit leed en misschien geheimen alleen mee te moeten dragen

User avatar
Anonymous
14 years ago

Een aardige man wij wensen de familie heel veel sterkte. Het is vreselijk om zo jong te sterven. Verder wensen wij zijn vrouw en kinderen een hel goede toekomst.

User avatar
Leo van Geffen
14 years ago

Anita, Er is een grote kans dat je mij niet (meer) kent maar dat maakt niet echt uit - ik ben erg geschokt door dit bericht en wens je alle sterkte toe in jouw verwerking. Paul was mijn klasgenoot en ik heb 'm leren kennen als een zeer integer mens waar ik oprecht heel veel bewondering voor had en graag mee omging. Hartelijke groeten, Leo van Geffen, Boxtel

User avatar
Jan Brennan
14 years ago

There are no words that can be written here about the depths I feel about Paul's sudden premature exit from our world. He was truly one of the finest men I have ever known. He had a quiet strength of character and presence that very few people are blessed with. He was an amazing husband, father and friend. Anyone who knew him will feel this loss as a very significant event in their lives. I still am in a total state of disbelief and feel Paul was taken far too early. He still had so many wonderful family years left to give as a father and husband. I grieve with Anita, Val, Sebas and for Joran because I know the pain each and every one of them is going through right now. This is a very very sad day. I was fortunate to be blessed knowing Paul He.was one of a kind and a very dear friend. Rest in Peace Paul as you were loved by many!

User avatar
Eric
14 years ago

To the family of Paul Van der Sloot, May God give you the strength needed in the days follow.

User avatar
Karlijne
14 years ago

Anita, vanuit het verre Arnhem leven vele mensen met je mee! We missen je enorm. We vinden je zo'n lief en integer mens en wat je nu is overkomen verdien je absoluut niet. Vreselijk veel sterkte, ook voor de jongens, met het verlies van Paul! Liefs van Karlijne (ABK en SLAK)

User avatar
cjvs
14 years ago

Rust in vrede Paul. Anita en kinderen: heel veel sterkte en wijsheid.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Meneer van der Sloot dat was jaren van verdriet rust zacht uw hoeft niet meer te vechten,heel veel sterkte aan de familie.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare man en vader. Ik heb Paul niet persoonlijk gekend, maar het was mij wel duidelijk dat hij een goed mens, een liefhebbende man en vader was. Ik hoop dat jullie alle negatieve uitlatingen van mensen die zelfs nu geen respect voor jullie op kunnen brengen, langs je kan laten afglijden, en dat jullie veel steun vinden bij elkaar en bij de mensen die van jullie houden.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Heel veel sterkte Anita!

User avatar
Anonymous
14 years ago

veelste jong!sterkte met het grote verlies

User avatar
agaath
14 years ago

ja dit gun je niemand wat dan wel of niet de waarheid moge zijn rust zacht mijnheer sloot en sterkte voor de fam

User avatar
Joys
14 years ago

Als je niet oprecht mee leeft met de familie van der sloot kun je beter geen bericht achter laten.. Dit is niet de plek of het moment om de hele drama er weer bij te halen. Sorry hoor maar waarom zou je op een condoleance register dergelijke uitspraken doen die niet gepast zijn! IK VIND HET HEEL ERG!

User avatar
Anonymous
14 years ago

ik wens jullie veel sterkte in deze periode.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Ik kan het amper geloven, ik zag Paul afgelopen vrijdag en zondag nog. Hij was kern gezond, en nu is hij er niet meer. Sterkte Antia, Joran, Valentijn, en Sebas. Ik voel met jullie mee en ik sta klaar voor jullie.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Gecondoleerd met dit verlies

User avatar
Anonymous
14 years ago

Gelijk de woorden van P R de Vries betuig ik mijn respect voor de achter gelevenen. moge de schepper jullie met het licht welke hij geeft aan de mensen u leiden in deze moeilijkendagen

User avatar
T. B.
14 years ago

Ik hoop dat u uw rust heeft gevonden, na hectische laatste jaren. Hopelijk is het niet alleen maar vervelend geweest, en heeft u ook nog kunnen lachen en liefhebben. javascript:void(null)

User avatar
Anonymous
14 years ago

Klinkt inderdaad gek maar toch blijft het zijn vader ondanks deze mediahype, dus sterkte voor de hele familie inclusief joran

User avatar
Anonymous
14 years ago

Lieve Anita en kids, Ik wens jullie de komende tijd heel veel sterkte en kracht toe omdit grote verlies een plekje te kunnen geven. Zijn ziel is van jullie weggegaan maar ik gedachten zal hij voortbestaan.. Ik ben nog altijd overtuigd van Joran zijn onschuld... Dat dit Paul is overkomen is mede dank zei de meda verder wil ik er geen woorden aan vuil maken...

User avatar
babbette
14 years ago

als eerst wil ik de familie condoleren met dit verlies, ik wil ook even kwijt waarom de mensen op deze site gaan oordelen over joran zijn vader misschien wist die man wel niet alles wat zijn zoon heeft gedaan?? (als het tenminste allemaal waar blijkt te zijn) (joran had een groot fantasie) jullie nederlanders trekken echt te snel een conclussie hoor laat de familie nou is met rust omdat de heer de vries weer is wat in de lucht heeft gegooid moet de vader daar de dupen van zijn?? familie incl joran ;) allemaal heel veel sterkte

User avatar
Matt
14 years ago

Veel sterkte voor de familie. Niets duid erop dat deze was gewoon een hardwerkende huisvader. Het is niet netjes van mr. de Vries om iemand zijn grafsteen te bewerken met beschuldigen die niet aangetoond kunnen worden. Erg triest wat er gebeurt is met Natalee Holloway, maar om iemand te beschuldigen heb je bewijs nodig. Daarom kennen we zo iets als een gerechtelijk systeem.

User avatar
Dré
14 years ago

Een echte vader doet Alles voor zijn kinderen! Jammer dat deze man niet verder heeft mogen leven. Iedereen kent het nummer "niemand laat zijn eigen kind alleen...." Denken jullie daar eens aan voordat er weer fabeltjes de wereld in worden geholpen. Familie heel veel strkte met dit zware verlies.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Een goed en warm mens is heengegaan. We wensen Anita en de jongens veel sterkte. Rust zacht, Paul

User avatar
Wilma
14 years ago

Gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde man en vader. Ook al kende ik hem niet persoonlijk, het was wel duidelijk dat hij een goed mens en een liefhebbende vader was. Sommige mensen hebben nog steeds niet het respect om jullie op je eigen manier te laten rouwen en dit verlies te verwerken. Probeer alle negatieve uitlatingen van mensen langs je af te laten glijden, en probeer steun te vinden in de positieve mensen om jullie heen. Heel veel sterkte gewenst.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Anita, heel veel sterkte met dit grote verlies. Mijn oprechte deelneming.

User avatar
Anonymous
14 years ago

heel veel sterkte gewenst ,met het verlies van een jonge man en vader,dit gun je niemand .

User avatar
Anonymous
14 years ago

57 jaar is te jong voor iedereen. Enne onschuldig tot schuldig bewezen is. Petertje maakt die out wel vaker de laatste tijd. Gecondoleerd

User avatar
Anonymous
14 years ago

Vroeger waren we buren, nu woon ik in Zuid- Frankrijk. Moeilijk om troost te geven aan Uw dochter, zo ver weg. Heel veel sterkte met het verlies van Uw schoonzoon. Sterkte samen met Uw man.

User avatar
Reint
14 years ago

Rust zacht Paul. Bedankt voor de leuke tenniswedstrijden. Anita, Joran, Valentijn en Sebastian, Heel veel sterkte toegewenst. Reint

User avatar
Anonymous
14 years ago

Ik wens Mw. van der Sloot, kinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze tijd en de tijd die komen gaat.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Beste FamilieNiemand is schuldig tenzij hun schuld bewezen is en omdat ik dit vind wil ik jullie heel veel sterkte wensen met dit verlies.

User avatar
Trevor
14 years ago

Paul, rust zacht. Onze Lieve Heer had een datum geprikt. Zelfs op je condoleance register worden dingen beweerd en geinsinueerd, van duizenden kilometers ver, van mensen die je niet eens kennen, en velen die nog niet eens 10% van de feiten kennen, behalve wat de pers hun voorgeschoteld heeft. Mensen zijn zo zeker van hun eigen fabeltjes die ze in hun hoofd creeren, dat er nu al 248 gedetineerden vrij gelaten zijn op basis van DNA onderzoek in de VS. "In the last four years, 17 Death Row inmates in the nation have been found innocent and freed. Seven of those men were in Illinois." De mens is zo. Veel sterkte aan Anita en de familie.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Beste Anita,Vorige week nog zo gezellig samen gegeten met de hele groep en nu deze tragedie. Ik denk aan jou en de kids.Heel veel sterkte de komende periode. Weet dat er vele mensen zijn die aan jullie denken.Liefs Claudie

User avatar
Anonymous
14 years ago

Peter Peter, volgens mij is iemand onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Mr de vries die zo ontzettend vol is van zichzelf en zo de wijsheid in pacht heeft denkt daar heel anders over want hij weet het zoveel beter. Sterkte met de familie van de Sloot.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Heel veel sterkte met het verlies van man en vader!Helaas zit het leven niet anders in elkaar.En laat het gemekker van De Vries maar langs de schouders afglijden. Deze man is alleen op zelfverheerlijking uit.

User avatar
Anonymous
14 years ago

De hele familie van der Sloot, Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Ik vind het heel erg voor de familie. Ik heb altijd het idee gehad dat deze vader altijd klaarstond voor zijn zoon en echt van hem hield. Daarom vind ik het ook droevig dat hij zo jong is overleden. Sterkte voor de familie

User avatar
Anonymous
14 years ago

een goed mens is heen gegaan, hopelijk kunnen Anita en de jongens Paul in alle rust begraven en rouwen.

User avatar

Heel veel sterkte familie van der Sloot. Ik ken Paul als een lieve, aardige en sociale man. Hij is te vroeg gestorven. Rust zacht Paul. Dewi

User avatar
Anonymous
14 years ago

Heel veel sterkte voor de fam vd Sloot. De man zijn naam is al genoeg door het slijk gehaald zonder enig bewijs Gun hem nu de rust ook voor mevr vd Sloot en de kinderen.

User avatar
Anonymous
14 years ago

Fam.v.d. Sloot gecondoleerd met dit zware verlies.

User avatar
jvg
14 years ago

Ongewild als bekende Nederlander gestorven dankzij Dhr de Vries. Mensen die hier met een vingertje komen wijzen naar de familie Paul zitten hier verkeerd. Lieve familie, ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Always active
Statistics
Marketing
Accept Deny Manage Save
Privacy Policy